Zonwering in Beverwijk 2023-08-03T18:53:48+00:00
Werkzaamheden aan de stadschouwburg

Zonwering in Beverwijk

De zonwering in Beverwijk is verkrijgbaar in vele soorten en maten: van zonneschermen en markiezen tot terrasoverkappingen en rolluiken. Perfect wanneer u de zon buitenshuis wilt houden voor een koele woning of wanneer u de schaduw wilt opzoeken. En het mooiste is: wij leveren en monteren onze zonwering in Beverwijk. Zo bent u verzekerd van de beste A-kwaliteit zonwering, zonder dat u Beverwijk hiervoor hoeft te verlaten.

  • Werkzaam in de Randstad: wij komen bij u langs om de zonwering te plaatsen
  • CE-gemarkeerde producten: onze zonwering is getest volgens Europese normen
  • Trots Romazo lid: wij behoren tot de vakhandelaren in de zonweringbranche
  • Showroom aanwezig: bekijk de zonwering in onze showroom van 110 m²

Neem contact op Bel ons: 025 553 1324

Verschillende soorten zonweringen kopen

Ons assortiment zonwering bestaat uit binnen- en buitenzonwering. Om u een goed beeld te geven van de verschillende mogelijkheden hebben wij de opties voor u uitgelicht:

Binnenzonwering

Jaloeziën

Met onze houten- of aluminium jaloezieën kunt u gemakkelijk de gewenste lichtinval regelen. Ze bieden niet alleen functionaliteit, maar ook een strakke en sfeervolle uitstraling. Ontdek al onze beschikbare opties en kies de jaloezieën die perfect passen bij uw stijl en behoeften.

Vouwgordijn

Rolgordijnen

Bescherm uw woning tegen de felle zonnestralen en ongewenste inkijk met een rolgordijn. Met een ruime keuze aan kleuren en stoffen kunt u het rolgordijn perfect afstemmen op uw woonstijl. Creëer een comfortabele en stijlvolle omgeving met een rolgordijn dat past bij uw persoonlijke smaak en behoeften.

Buiten zonwering in Beverwijk

Nova shade zonnescherm

zonnescherm

Een zonnescherm is een ideale oplossing om uw woning effectief te beschermen tegen de intense zonnestralen. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod van zonneschermen, zowel elektrisch als handmatig bedienbaar, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw voorkeuren en gemak past. Geniet van het comfort en de verkoeling die een zonnescherm biedt, terwijl u tegelijkertijd uw interieur beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

Markiezen

Bescherm uw woning tegen de felle zonnestralen en ongewenste inkijk met een rolgordijn. Met een ruime keuze aan kleuren en stoffen kunt u het rolgordijn perfect afstemmen op uw woonstijl. Creëer een comfortabele en stijlvolle omgeving met een rolgordijn dat past bij uw persoonlijke smaak en behoeften.

Avézolette uitvalschem

avézolette

De avézolette is een zonweringsoplossing die speciaal ontworpen is voor woningen, ziekenhuizen, en bedrijfsgebouwen met hoge ramen. Met zijn unieke eigenschappen biedt de avézolette een effectieve bescherming tegen de zon en zorgt het voor een aangename temperatuurregulatie in deze ruimtes. Het is de perfecte keuze voor gebouwen met specifieke architecturale vereisten en hoge ramen waar traditionele zonweringssystemen mogelijk niet voldoen. Vertrouw op de avézolette om de ideale balans te vinden tussen functionaliteit, esthetiek en zonwering voor uw hooggelegen ramen.

Pergola

terrasoverkappingen

Haal het maximale uit uw terras en geniet van de zwoele zomernachten met een terrasoverkapping. Zelfs tijdens herfstbuien kunt u comfortabel droog blijven onder de overkapping, waardoor u langer kunt genieten van uw buitenruimte.

Rolluiken

Screens

Een screen is een perfecte oplossing om het volledige raamoppervlak te bedekken. Naast het effectief tegenhouden van zonlicht, biedt deze zonwering ook privacy. U kunt naar buiten kijken en genieten van het uitzicht, terwijl anderen niet naar binnen kunnen gluren, waardoor uw privacy gegarandeerd blijft.

Rolluiken solar

Rolluiken

Geluidswerend, inbraakwerend, isolerend en zonwerend – rolluiken hebben het allemaal! Deze luxueuze vorm van zonwering kan op verschillende manieren worden gebruikt, waardoor het het hele jaar door een waardevolle toevoeging aan uw huis is. Of het nu gaat om het verminderen van geluidshinder, het verbeteren van de isolatie, het beschermen tegen inbraken of het reguleren van de zonnestralen, een rolluik biedt de ideale oplossing.

Recencies van klanten uit beverwijk

De mannen van Bonlite kwamen perfect hun afspraken na: ze stonden om 09.00 keurig op de stoep om de zonwering te leveren en monteren. Het plaatsen is vlot en professioneel verlopen.

Janine van der Craats

uit Westerhout (Beverwijk)

Wij vinden het prettig om in de zomer lekker lang buiten te blijven zitten, vandaar dat we uitkwamen bij een terrasoverkapping. Wij zijn uitgebreid geadviseerd over de meest geschikte variant door Bonlite. Heel fijn!

Fam. Dijks

uit Cerutzberglaan (Beverwijk)

Onze op maat gemaakte houten jaloezieën maken ons interieur helemaal af. En extra handig: ik bepaal zelf de zoninval in mijn woning waardoor het altijd aangenaam is.

Meneer Roet

uit Wijkerbroek (Beverwijk)

 

I.V.M. montagewerkzaamheden deze woensdag middag gesloten