Home motion – slim huis 2023-04-29T15:53:47+00:00
Map van Homemotion opties

Home motion

Home Motion producten zijn draadloos te bedienen apparaten in en om uw huis. Het is niet nodig om alle apparaten in één koop aan te schaffen: u kunt bijvoorbeeld beginnen met automatische zonwering en dit later uitbreiden met gordijnen, verlichting, rolluiken en nog veel meer. Zo breidt u uw huisautomatiseringssysteem steeds verder uit tot het volledig aan uw wensen voldoet. Met de flexibele Home Motion oplossingen heeft u uw hele huis onder controle met uw tablet of smartphone. Zet ook uw huis in beweging, een compleet slim huis dus!

Wilt u meer weten over Home Motion en ontdekken wat er mogelijk is voor uw woning? Neem contact met ons op via het contactformulier. De medewerkers van Bonlite vertellen u er graag alles over.

Huisautomatisering

Met Home Motion bedient u de apparaten in uw huis met voorgeprogrammeerde scenario’s of direct met uw smartphone. Alle elektrische voorzieningen in en rondom het huis zijn te besturen op de volgende manieren:

 – Afstandsbediening
– Laptop
– Tablet
– Smartphone
– Automatisch


Met een individuele afstandsbediening kunt u elke functie afzonderlijk aansturen én controleren op de juiste werking. Installeer de app op uw tablet of smartphone en bedien het gehele systeem vanaf de bank of terwijl u onderweg bent. Liever nergens aan hoeven denken? Stel dan de automatische scenario’s in en kom thuis in een verwarmd huis waar de lichten al aan zijn. Zon- en windsensoren houden de actuele weersomstandigheden permanent in de gaten en geven een signaal naar bijvoorbeeld de zonwering als deze moet zakken of omhoog moet gaan. Puur comfort!

Slim huis bij Bonlite

De Home Motion producten die Bonlite aanbiedt zijn van het merk Somfy. Home Motion van Somfy is een compleet huisautomatiseringssysteem bestaande uit toegangshekken, garagedeuren, tuinverlichting, zonweringen, rolluiken, dakramen, gordijnen, screens, centrale verwarming per ruimte, thermostaat en alarm. Bonlite kan uiteraard de binnen- en buitenzonwering met dit systeem voor u leveren. We leveren ook de i/o-lijn van Niko, waaronder LED-strips en inbouwdimmers waarmee u prachtig weggewerkt sfeer- of oriëntatielicht creëert. Voor een veilig huis raden we het draadloze alarmsysteem aan. Bij beweging gaat er een schijnwerper aan en wanneer u langer van huis bent gaan de gordijnen vanzelf dicht.

Showroom

In onze showroom bekijkt u ruim 40 producten die zijn uitgerust met het Home Motion systeem, waaronder de volgende apparaten:

 

Knikarmschermen

Uitvalschermen

Rolluiken

– Rolgordijnen

Verandazonwering

– Led potjes voor uw terrasoverkapping

– Verlichting

– Heaters

– Gordijnrails

Alarmen

Wilt u meer weten over Home Motion of slim huis producten en bent u benieuwd wat er mogelijk is voor uw woning? Neem contact met ons op via het contactformulier. De medewerkers van Bonlite vertellen u er graag alles over. Ook kunt u online onze producten bekijken en direct een offerte aanvragen.