Horren 2023-04-12T09:30:20+00:00
Luxaflex hor

Horren

Houd insecten buiten met de horren van Bonlite. We leveren raam- en deurhorren in vele variaties, zodat u de perfecte horren voor uw woning vindt. Van de achterdeur tot het zolderraam: onze ervaren zonweringspecialisten meten de horren in en installeren ze vakkundig. Bij Bonlite profiteert u van:

– Topkwaliteit horren
– Vakmanschap in binnen- en buitenzonwering
– Persoonlijke aandacht

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze producten.

Raamhorren

De raamhorren van Bonlite zijn altijd een maatwerkoplossing. Horren kunnen geplaatst worden voor kleine of grote ramen, schuine dakramen of brede draaikiepramen. Voor uw ramen zijn er verschillende soorten horren beschikbaar.

Rolhorren

Onze rolhorren in moderne designs zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Ze zijn geschikt voor vrijwel elk raam, van ouderwetse schuiframen tot de nieuwste draaikiepramen. Ook bij schuine dakramen kunnen ze zonder problemen geplaatst worden. De bediening is geluidsarm dankzij het gepatenteerde systeem.

inzethorren

De veelzijdige inzethorren kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden en hebben een geringe inbouwdiepte. Zonder boren of schroeven kunnen inzethorren eenvoudig op zowel traditionele ramen als draaikiepramen geplaatst worden.

 

Inzetrolhorren

Inzetrolhorren hebben alle voordelen van rolhorren en inzethorren. Ze zijn te monteren zonder gaten te boren en kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

 

Vastehorren

Wanneer uw ramen een geringe kozijndiepte hebben, zijn vaste horren zeer geschikt. De vaste horren worden vlak tegen het kozijn gemonteerd. Dit kan aan zowel de binnen- als de buitenkant.

 

Hordeuren

Zet de deur open zonder vliegen binnen te laten met een goed passende hordeur. Hordeuren zijn er in verschillende uitvoeringen, waardoor u altijd een passende oplossing heeft voor uw deuropening.

Plissé hordeur

Bij een plissé hordeur wordt het gaas niet opgerold, maar gevouwen. De treklijst kunt u op elke gewenste stand laten staan, wel zo handig wanneer u drankjes naar buiten wilt dragen! Deze hor is zeer rolstoelvriendelijk dankzij de onderste geleider die slechts 3 mm hoog is.

Rolhordeur

De rolhordeur kan zowel in een enkele uitvoering over de gehele breedte van de deuropening geleverd worden als in dubbele uitvoering, waarbij de horren in het midden sluiten. Zo voorkomt het systeem een te brede overspanning en blijft het gaas strak.

Scharnierende hordeur

Scharnierende hordeuren zijn beschikbaar in de standaard uitvoering maar ook als zelfsluitende deur. Het is zelfs mogelijk om de deur zowel naar binnen als buiten te openen middels een uniek scharnier.

Schuivende hordeur

Schuivende hordeuren hebben een lange levensduur en zijn de ideale oplossing voor grote deuropeningen. De deur is makkelijk uitneembaar dankzij de magneten in het ophangsysteem, waardoor u de hordeur seizoensgebonden kunt gebruiken.

Unilux horren

Als u een hor van hoge kwaliteit zoekt, komt u al snel uit bij Unilux. Dit is de gouden standaard in Nederland wat betreft horren. Of u nu een inklemhor, hordeur of raamhor zoekt, Unilux biedt een passende hor voor iedere situatie. Dus als u wilt ventileren, maar tegelijkertijd ongewenste gasten buiten wilt houden, dan is een Unilux hor dé oplossing.