Rolluiken 2018-03-23T13:03:12+00:00

Rolluiken

Rolluiken van Verano zijn volledig opgebouwd uit de beste materialen en voldoen zo aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden u de garantie op een lange levensduur. Het rolluik is voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor de materialen beter krasbestendig en kleurecht zijn. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Een van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking (+/- 98 procent) van het rolluik, het licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker. U kunt een rolluik dan ook het hele jaar gebruiken. Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstenkende geluidsisolatie.

 • Bedieningscomfort voor uw rolluiken  
  Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor doet dan het werk. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy afstandsbediening bestuurt u één of meerdere rolluiken, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.
 • Bedieningscomfort
   
  Ruim zendbereik, de radiosignalen hebben een reikwijdte van twintig meter, dwars door twee betonnen muren
 • Veiligheid
  Geen kans op ongewenste bediening dankzij een willekeurige “Rollincode” zendcode met zestien miljoen combinaties
 • Garantie
  Verano geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar.
 • Fraaie oplossing
  Door de ruime keuze in kleur gaan onze rolluiken op in de stijl van het huis. Ook binnenshuis heeft u dankzij de draadloze bediening nagenoeg geen bekabeling in uw woning en optimaal bedieningscomfort.