Screens 2023-07-13T11:18:41+00:00

Screens

Screens zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden als vorm van buitenzonwering. Ze bieden verticale zonwering die het volledige glasoppervlak bedekt, waardoor hinderlijk licht wordt tegengehouden en voorkomen wordt dat het glasoppervlak opwarmt. Er zijn verschillende soorten screens en screendoeken beschikbaar. Een opvallende eigenschap van screens is dat je overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet andersom.

Er zijn eenvoudige screens verkrijgbaar, maar ook screens met windvaste geleiders die geschikt zijn voor plaatsen met veel wind. Daarnaast is er de SolidScreen®, die dankzij een speciale ritsgeleiding zelfs bestand is tegen orkaankracht. Dit kunt u in dit filmpje zien.

Screens kunnen ook binnenshuis worden gebruikt, bijvoorbeeld in ruimtes die volledig verduisterd moeten worden. Door gebruik te maken van een SolidScreen met verduisteringsdoek kan het gewenste verduisteringsniveau worden bereikt, zoals in projectiezalen

Het screendoek is ook zeer geschikt om bedrukt te worden, waardoor bijvoorbeeld kantoorgebouwen van reclame kunnen worden voorzien en tegelijkertijd de zon wordt geweerd.


Screens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en kleurstellingen. De grootte van de omkasting wordt bepaald door de afmetingen van het te bedekken oppervlak. Er zijn omkastingen beschikbaar van 85 mm tot wel 125 mm, zowel in afgeschuinde, vierkante als afgeronde vormen. Voor een passend advies nodigen we u graag uit om langs te komen in onze showroom. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste screens die aansluiten bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Rolluik

 

I.V.M. 

de vakantie tijd is de winkel

gesloten van 22 juli t/m zaterdag 6 augustus 

Per mail zijn wij beperkt bereikbaar in deze periode