Screens 2018-03-25T16:37:09+00:00

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren enorm aan populariteit wint. Het is verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt tegen inval van hinderlijk licht en voorkomt dat  het

glasoppervlakte opwarmt. Er bestaan vele soorten screens en screendoek. Een van de meest opvallende eigenschappen van screens is dat u overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom.

Er zijn simpele screens, screens met windvaste geleiders voor op plaatsen waar veel wind is en de zogenaamde SolidScreen®die door een speciale ritsgeleiding zelfs orkaankracht kan weerstaan zoals u in dit filmpje hier kunt zien.

Screens kunnen ook voor binnentoepassingen worden gebruikt. Denk daarbij aan ruimtes die volledig verduisterd dienen te worden. Door gebruik te maken van een SolidScreen met verduisteringsdoek wordt er bv. voor projectiezalen het gewenste verduisteringsniveau bereikt.

Het screendoek is tevens zeer geschikt om bedrukt te worden. Hiermee kan men bv. het kantoorpand voorzien van reclame en tevens de zon weren.

Screens zijn in verschillende maten, soorten en kleurstellingen te verkrijgen. Afhankelijk van de afmetingen van de te bedekken oppervlakte wordt de grootte van de omkasting bepaald. Er zijn omkastingen van 65mm tot wel 120mm in zowel afgeschuinde, vierkante en afgeronde vorm. Kom langs in onze showroom voor een passend advies.

 

I.V.M de extreme drukte houden wij de winkel op afspraak open , dit is alleen voor de middag mogelijk

Levertijden voor buitenzonwering zitten nu over de 10 weken wachttijd !!

Opmeet afspraken hebben een wachttijd van 2 tot 3 weken.

Om met ons in contact te komen vraag ik u zo veel mogelijk via de mail te doen, ik probeer hier binnen 5 dagen op te reageren.

Ondank het feit dat wij gelukkig zijn met de buitengewone vraag naar zonwering, doet het ons wel pijn niet meer de snelle service te kunnen verlenen zoals wij deze graag willen aanbieden.

met dank voor uw begrip

Het Bonlite team