Terrasoverkapping 2023-07-13T11:42:13+00:00
Zonwering voor in de tuin

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping van Aurora kunt u maximaal genieten van uw terras en tuin, zelfs wanneer het weer wat minder ideaal is. Het stelt u in staat om ‘s avonds langer buiten te blijven en te genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond, in alle comfort en bescherming. Met onze terrasoverkappingen hoeft u het prachtige voor- of najaar niet te missen. Ze bieden de nodige bescherming tegen weersinvloeden en creëren een naadloze verbinding tussen uw woning en het buitenleven in uw tuin. Zo kunt u het hele jaar door optimaal genieten van de schoonheid en rust van uw buitenruimte, zonder concessies te doen aan uw comfort. Kies voor een terrasoverkapping van Aurora en verleng uw buitenleefseizoen, zodat u altijd kunt ontspannen en tot rust kunt komen in uw eigen buitenparadijs.

Pergola

Cortona

De Cortona is ontstaan uit praktische noodzaak om, ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Vervolgens is dit type zonwering voorzien van een strakke uitstraling en daardoor uniek in zijn soort. Dit systeem kan zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Bovendien is het de enige zonwering die volledig horizontaal is waarbij het doek volledig uit het zicht verdwijnt wanneer men de zon niet wil weren. Indien gewenst kan het doek ook in een variabele hoek gesteld worden om bv. laagstaande zon te weren of regenwater af te laten lopen.

Polycarbonaat overkapping

Polycarbonaat Terrasoverkapping

De verschillende modellen wordt op maat geproduceerd en is standaard verkrijgbaar in wit, crème of antraciet structuurlak (overige kleuren op aanvraag). De afdekking bestaat uit een lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaat. De terrasoverkapping is makkelijk voor te bereiden op de meeste montagesituaties en kan daardoor binnen een dag worden geplaatst! De terrasoverkapping heeft een uniek kliksysteem, waardoor er nauwelijks schroeven zichtbaar zijn en er toch een sterke constructie ontstaat. Zelfs de waterafvoer, via een geïntegreerde goot, is volledig aan het zicht onttrokken.

Terraspverlapping Oslo

Veranda zonwering

Uw mooie veranda kunt u met deze serie zonweringen comfortabel houden. op de koudere dagen lekker open om van elke zonnestraal te genieten en hoog zomer lekker dicht om uw veranda / tuinkamer niet te warm te laten worden.