Buitenleven – Zonwering voor in de tuin 2023-04-29T15:27:41+00:00

Zonwering voor in de tuin

Zonwering in de tuin is belangrijk om te genieten van de zon zonder verbrand te raken of oververhit te raken. Er zijn verschillende soorten zonwering voor de tuin beschikbaar die elk hun eigen voordelen hebben.

Er zijn diverse soorten zonwering beschikbaar voor in de tuin die kunnen worden afgestemd op de individuele behoeften en wensen. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte en architectuur van de tuin bij het kiezen van de juiste zonwering.

Zonwering voor in de tuin
Pergola

Pergola zonwering

Een pergolazonwering is een terrasoverkapping met waterafstotend doek. Zo beschermt de pergola je zowel tegen de invallende zon als tegen een fikse regenbui. Geniet je ‘s zomers op je terras van een etentje of borrel dan heb je met jouw pergolazonwering de garantie dat je buiten kunt blijven zitten!

Pergola zonwering is een elegante en stijlvolle oplossing om schaduw te creëren op een terras of in de tuin. Het bestaat uit een vrijstaande structuur van hout of aluminium met een op maat gemaakt doek dat over het frame wordt gespannen om bescherming te bieden tegen de zonnestralen.

Verandazonwering

Veranda zonwering is een type zonwering dat specifiek ontworpen is voor veranda’s of serres. Het doel van veranda zonwering is om de ruimte koel en comfortabel te houden, zelfs op de warmste dagen van het jaar.

 

Veranda zonwering kan in verschillende vormen komen, waaronder verticale screens of horizontale lamellen. De screens zijn gemaakt van een speciaal type stof dat warmte en UV-straling weerkaatst, waardoor de temperatuur in de veranda of serre aangenaam blijft. Ze kunnen handmatig of elektrisch worden bediend en zijn meestal verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. De werking van verandazonwering is vergelijkbaar met die van een zonnescherm. Met de plaatsing van een verandazonwering op of onder je overkapping creëer je extra schaduw op je terras. Zo zorg je ervoor dat je niet langer last hebt van de felle zon of extreme warmte. Wist je dat een verandazonwering ook wel serrezonwering wordt genoemd?

 

Je hebt hierbij keuze uit:

– Oslo

– Hamar

– Tumba

Overkapping Oslo

 

I.V.M. 

de vakantie tijd is de winkel

gesloten van 22 juli t/m zaterdag 6 augustus 

Per mail zijn wij beperkt bereikbaar in deze periode