Avézolette 2023-04-29T14:52:13+00:00
Avézolette uitvalschem

Avézolette

De Avézolette is een innovatieve vorm van zonwering die speciaal ontworpen is voor hoge ramen. Het combineert de eigenschappen van een screen en een uitvalscherm op een unieke en sierlijke manier. Het doek valt eerst loodrecht naar beneden om de lichtinval optimaal te weren en gaat vervolgens over tot een uitvalscherm om een vrije doorkijk te bieden.

Hoewel de Avézolette vooral populair is in bedrijfsgebouwen en ziekenhuizen, wordt het ook steeds vaker toegepast bij huizen met hoge ramen. Het scherm kan worden uitgevoerd met screendoek of Tibelly® doek, waardoor het volledig aangepast kan worden aan de individuele wensen en behoeften van de klant.

Naast het bieden van optimale zonwering, heeft de Avézolette nog andere voordelen. Het kan bijdragen aan energiebesparing door de warmte buiten te houden tijdens warme dagen en juist binnen te houden tijdens koude dagen. Daarnaast biedt het privacy en kan het bijdragen aan een aangename sfeer in zowel bedrijfsgebouwen als woningen.

Al met al is de Avézolette een innovatieve en veelzijdige vorm van zonwering die zowel esthetisch als functioneel is. Door zijn sierlijke en moderne uitstraling kan het een waardevolle toevoeging zijn aan zowel bedrijfspanden als woningen.

Eigenschappen:

– Ons assortiment van Avézoletten hebben maximale breedte van 2,5 meter en een maximale uitval van 80 centimeter.

– Alleen verkrijgbaar met elektrische bediening met schakelaar of afstandbediening.

 

– Uitbreiding mogelijk met zon- en windautomaat voor optimaal comfort en energiebesparing.

– Uitgebreid assortiment aan doeken en daardoor perfect aan te passen aan uw wensen.

Bekijk andere buiten zonweringen

Bekijk alle soorten buiten zonwering die Bonlite te bieden heeft. Vergelijk de verschillende eigenschappen die onze zonweringen te bieden heeft om tot de beste oplossing voor jou uit te komen. Kun je het zelf niet vinden? Kom dan gerust langs in de winkel en laat een van onze experts je helpen!

 

I.V.M. 

de vakantie tijd is de winkel

gesloten van 22 juli t/m zaterdag 6 augustus 

Per mail zijn wij beperkt bereikbaar in deze periode