Binnen zonwering 2023-04-29T15:02:23+00:00
Duette shades Bonlite zonwering voor binnen

Binnen zonwering

De binnen zonwering van Bonlite bestaat uit een brede variatie aan producten van Luxaflex. Bonlite is officieel leverancier van Luxaflex producten en deskundig op het gebied van het inmeten en installeren van alle zonwering van dit topmerk. Kies voor binnen zonwering bij Bonlite en u kiest voor:

– Vakmanschap: ervaring met alle soorten zonwering

– Een familiebedrijf met persoonlijke aandacht

– Topkwaliteit binnen zonwering

Duette Shades

Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor het daglicht subtiel gefilterd wordt. Deze multifunctionele zonwering reguleert uw kamertemperatuur en dempt omgevingsgeluiden. Beschikbaar in vele stoffen en patronen, transparant, lichtdoorlatend of verduisterend.

Silhouette Shades

Privacy en toch van uw uitzicht genieten? Met Silhouette Shades van Luxaflex is het mogelijk. Dit unieke design bestaat uit lichtdoorlatende stoffen met geïntegreerde lamellen om zelf te bepalen hoeveel licht u binnen laat.

Houten jaloezieën

De houten jaloezieën uit de Luxaflex collectie zijn beschikbaar in hardhout en imitatiehout, beide perfect op maat te maken voor uw woning. Naturel of in elke gewenste kleur te leveren, van smal tot breed.

Gordijnen

Op maat gemaakte sfeervolle gordijnen die te bedienen zijn via een app of tablet: Luxaflex gordijnen behoren tot de top wanneer het hoge kwaliteit binnen zonwering betreft. De mooiste stoffen en de meest trendy kleuren: het kan allemaal!

Rolgordijnen

Onze zonwerende rolgordijnen zijn uiteraard geheel op maat te maken en in verschillende opties beschikbaar. Zo zijn er rolgordijnen met zijgeleiders, die zeer geschikt zijn voor schuine ramen en dakramen. Ook leveren we slimme rolgordijnen die in te stellen zijn om automatisch open te gaan.

Vouwgordijnen

Bonlite levert vouwgordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Luxaflex vouwgordijnen staan garant voor topkwaliteit textiel en een soepele bediening die jaren meegaat. Kies voor stijlvol en klassiek of juist modern en speels: vele kleuropties mogelijk.

Horren

Wilt u niet alleen de zon, maar ook ongewenste gasten, zoals muggen, vliegen en spinnen buitenshuis houden? Bonlite biedt prachtige oplossingen met horren. Hiermee kunt u uw ruimtes optimaal ventileren, zonder dat u last krijgt van bijvoorbeeld insecten. U vindt bij ons topkwaliteit horren van onder andere het gerenommeerde merk Unilux. We hebben een hor voor iedere situatie.

– Maatwerk mogelijk

– Topkwaliteit horren van Unilux

– Voor iedere situatie een passende hor

Benieuwd naar onze horren? Vraag naar onze rolhorren voor dakramen, vaste horren die pollenwerend werken of naar onze op maat gemaakt hordeur voor uw tuindeur. Alles is mogelijk. Onze experts horen graag wat uw wensen zijn.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën staan ook wel bekend als lamellen. Verticale lamellen zijn in een grote variatie aan kleuren en texturen beschikbaar. Van natureltinten tot vrolijke pastelkleuren en van transparante stoffen tot pvc panelen: kies de juiste stijl voor uw woning.

 

Shutters

Ook shutters maken we perfect op maat. Ze zijn geschikt voor speciale raamvormen en in vele kleuren en stijlen verkrijgbaar. We bieden een passende oplossing voor elk soort raam: kleine ramen, draai-kiepramen, hoge ramen of brede ramen. Shutters kunnen altijd.

binnen zonwering van Bonlite

Bonlite staat voor u klaar voor het inmeten, leveren en installeren van binnen zonwering in Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Velsen en Velserbroek. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze zonweringspecialisten staan u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande button. Ook bent u op afspraak welkom in onze showroom, maak een afspraak via 025 553 1324.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

Gesloten

11.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00

Gesloten

11.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00

10.00 – 16.00

Gesloten

 

I.V.M. 

de vakantie tijd is de winkel

gesloten van 22 juli t/m zaterdag 6 augustus 

Per mail zijn wij beperkt bereikbaar in deze periode