Binnenzonwering 2020-11-11T12:55:53+00:00

Binnenzonwering

De binnenzonwering van Bonlite bestaat uit een brede variatie aan producten van Luxaflex. Bonlite is officieel leverancier van Luxaflex producten en deskundig op het gebied van het inmeten en installeren van alle zonwering van dit topmerk. Kies voor binnenzonwering bij Bonlite en u kiest voor:

  • Vakmanschap: ervaring met alle soorten zonwering
  • Een familiebedrijf met persoonlijke aandacht
  • Topkwaliteit binnenzonwering

Duette Shades

Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor het daglicht subtiel gefilterd wordt. Deze multifunctionele zonwering reguleert uw kamertemperatuur en dempt omgevingsgeluiden. Beschikbaar in vele stoffen en patronen, transparant, lichtdoorlatend of verduisterend.

Silhouette Shades

Privacy en toch van uw uitzicht genieten? Met Silhouette Shades van Luxaflex is het mogelijk. Dit unieke design bestaat uit lichtdoorlatende stoffen met geïntegreerde lamellen om zelf te bepalen hoeveel licht u binnen laat.

Houten jaloezieën

De houten jaloezieën uit de Luxaflex collectie zijn beschikbaar in hardhout en imitatiehout, beide perfect op maat te maken voor uw woning. Naturel of in elke gewenste kleur te leveren, van smal tot breed.

Gordijnen

Op maat gemaakte sfeervolle gordijnen die te bedienen zijn via een app of tablet: Luxaflex gordijnen behoren tot de top wanneer het hoge kwaliteit binnenzonwering betreft. De mooiste stoffen en de meest trendy kleuren: het kan allemaal!

Rolgordijnen

Onze zonwerende rolgordijnen zijn uiteraard geheel op maat te maken en in verschillende opties beschikbaar. Zo zijn er rolgordijnen met zijgeleiders, die zeer geschikt zijn voor schuine ramen en dakramen. Ook leveren we slimme rolgordijnen die in te stellen zijn om automatisch open te gaan.

Vouwgordijnen

Bonlite levert vouwgordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Luxaflex vouwgordijnen staan garant voor topkwaliteit textiel en een soepele bediening die jaren meegaat. Kies voor stijlvol en klassiek of juist modern en speels: vele kleuropties mogelijk.

Horren

Bonlite levert allerlei soorten horren voor ramen en deuren:

  • Rolhorren voor dakramen en draai-kiepramen.
  • Vaste horren met pollenwerend Poll-Tex gaas.
  • Hordeuren op maat voor zowel schuifdeuren als openslaande deuren, beschikbaar als rolhordeur of plissé hordeur.

Shutters

Ook shutters maken we perfect op maat. Ze zijn geschikt voor speciale raamvormen en in vele kleuren en stijlen verkrijgbaar. We bieden een passende oplossing voor elk soort raam: kleine ramen, draai-kiepramen, hoge ramen of brede ramen. Shutters kunnen altijd.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën staan ook wel bekend als lamellen. Verticale lamellen zijn in een grote variatie aan kleuren en texturen beschikbaar. Van natureltinten tot vrolijke pastelkleuren en van transparante stoffen tot pvc panelen: kies de juiste stijl voor uw woning.

Binnenzonwering van Bonlite

Bonlite staat voor u klaar voor het inmeten, leveren en installeren van binnenzonwering in Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Velsen en Velserbroek. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze zonweringspecialisten staan u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande button. Ook bent u op afspraak welkom in onze showroom, maak een afspraak via 025 553 1324.

Contact