Slim huis 2023-07-13T11:24:04+00:00
Map van Homemotion opties

Uw huis slim maken

Wat verstaan wij hieronder

Homemotion is het draadloos bedienen van apparaten in en om uw huis. Bonlite kan u diverse merken leveren waarbij uw huis groener kan worden. Groot voordeel is dat de systemen draadloos zijn en dat u uw systeem steeds verder uit kunt breiden. Zet ook uw huis in beweging, met de flexibele Homemotion oplossingen kunt u met uw stem, uw tablet of smartphone uw huis waar dan ook bedienen. Zo maakt u uw huis een slim huis.

Veiligheid

Met uw stem verteld u het huis wat het voor u mag doen, tv kijken? Het schitterende nederlandse product Homey zet uw tv aan, uw versterker op het juiste kanaal en naar wens de lampen aan en in de juiste kleur.

Gaat u naar bed, zeg het tegen Homey en deze zal een “lichtpad” naar uw slaapkamer aanzetten en met vertraging alles op de begane grond uitzetten. Uiteraard kunnen uw rolluiken en/ of binnenzonwering hiermee ook bestuurd worden.

Besparen

Doormiddel van 1 druk op de knop al uw lichten uit als u weggaat. Uw slimme termostaat Toon bediend uw Luxaflex duette naar beneden als deze ziet dat uw huis flink verwarmt moet worden.

Bent u een slaapkamer aan het luchten? Het systeem laat dan deze ruimte onverwarmt.

Geen beweging meer in huis? Uw verwarming gaat omlaag, komt u met uw smartphone weer in de buurt van uw woning – gaat uw verwarming weer omhoog. Een echt slim huis dus.

Comfort

Homemotion kan ook een stukje veiligheid zijn. Laat uw huis een mailtje of foto sturen bij het openen van uw voordeur, gaat uw rookmelder af of staat uw wasmachine het hele huis blank te zetten? uw huis kan u per mail of sms waarschuwen.

Inbrekers schrikken al af van uw camera in de gang, maar gaan meteen rennen als de draadloze sirene van somfy begint te loeien.

Visite voor de deur maar bent u er zelf nog niet, laat ze niet in de kou staan en maak de voordeur op afstand alvast voor ze open.

Blijft u gezellig bij vrienden eten, uw huis zet uit zichzelf de lampen aan en bediend de binnenzonwering hierdoor hebben inbrekers niet in de gaten dat u nog niet thuis bent.

Automatisering van uw woning

Alle elektrische voorzieningen in en rondom het huis besturen via afstandsbediening, laptop, tablet, smartphone of zelfs helemaal automatisch: Home Motion by Somfy. Denk dan bijvoorbeeld aan toegangshekken, garagedeuren, tuinverlichting, zonweringen, rolluiken, dakramen, gordijnen, screens, centrale verwarming per ruimte, thermostaat en alarm. Home Motion stelt u in staat altijd uw huis te controleren, bijvoorbeeld met voorgeprogrammeerde scenario’s of als u van huis bent met uw smartphone. De Somfy zon- en windsensoren houden de actuele weersomstandigheden permanent in de gaten en geven een signaal naar bijvoorbeeld de zonwering of deze moet zakken of omhoog gaan. Bovendien kunt u met een individuele afstandsbediening elke functie afzonderlijk aansturen én controleren op de juiste werking.

Bonlite kan uiteraard de binnen en buitenzonwering met dit systeem voor u leveren. Daarnaast hebben wij ook de i/o lijn van Niko, waaronder LED-strips en inbouw dimmers voor u leverbaar. Mooi weg te bouwen sfeer of orientatielicht. Wilt u meer weten over home motion, dit kan uiteraard in onze showroom. Hier hebben wij ruim 40 producten met dit systeem uitgerust waaronder:

Knikarmenschermen

Uitvalschermen

Screens

Rolluiken

– Velux cassette

– Rolgordijnen

Verandazonwering

– Ledspotje’s t.b.v. terrasoverkapping

– Verlichting

– Lichtbalk van Somfy

– Verosol cassette rolgordijnen

– Elektrische gordijnrail van Somfy

– Batterij gevoede binnenzonwering van Luxaflex

Alarmsysteem

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden van Home Motion, bezoek onze showroom of het Somfy House van Somfy in Hoofddorp.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

Gesloten

11.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00

Gesloten

11.00 – 12.30 en 13.30 – 16.00

10.00 – 16.00

Gesloten