Zonwering Beverwijk 2023-01-02T12:17:57+00:00

Zonwering Beverwijk

De zonwering in Beverwijk is verkrijgbaar in vele soorten en maten: van zonneschermen en markiezen tot terrasoverkappingen en rolluiken. Perfect wanneer u de zon buitenshuis wilt houden voor een koele woning of wanneer u de schaduw wilt opzoeken. En het mooiste is: wij leveren en monteren onze zonwering in Beverwijk. Zo bent u verzekerd van de beste A-kwaliteit zonwering, zonder dat u Beverwijk hiervoor hoeft te verlaten.

  • Werkzaam in de Randstad: wij komen bij u langs om de zonwering te plaatsen
  • CE-gemarkeerde producten: onze zonwering is getest volgens Europese normen
  • Trots Romazo lid: wij behoren tot de vakhandelaren in de zonweringbranche
  • Showroom aanwezig: bekijk de zonwering in onze showroom van 110 m²

Verschillende soorten zonwering kopen

Ons assortiment zonwering bestaat uit binnen- en buitenzonwering. Om u een goed beeld te geven van de verschillende mogelijkheden hebben wij de opties voor u uitgelicht:

Binnen zonwering in Beverwijk

Jaloezieën

Bepaal eenvoudig de lichtdoorgang met de houten- of aluminimum jaloezieën. Tevens zorgen de jaloezieën voor een strakke en tegelijkertijd sfeervolle look. Bekijk al onze beschikbare opties

Rolgordijnen

Vermijd de felle zon of inkijk in uw woning met behulp van een rolgordijn. Om ervoor te zorgen dat het rolgordijn bij uw woonstijl past, heeft u de keus uit diverse kleuren en stoffen.

Buiten zonwering in Beverwijk

Zonnescherm

Zonnescherm

Een zonnescherm is perfect om uw woning te beschermen tegen de zon. In ons aanbod vindt u zowel elektrische als handmatige schermen om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Markiezen

Het is één van de klassiekers in Nederland: de markies. Doordat de markiezen ook aan de zijkant zijn afgedekt, is de woning goed afgedekt tegen zon en inkijk.

Avézolette

Avézolette
De avézolette is speciaal bedoeld voor woningen met hoge ramen. Perfect voor bijvoorbeeld ziekenhuizen of bedrijfsgebouwen.

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Maak optimaal gebruik van uw terras. Geniet ’s avonds bijvoorbeeld net iets langer van de zwoele zomernachten dankzij een terrasoverkapping. Ook tijdens een buitje in de herfst blijft u onder de terrasoverkapping droog.

Screens

Screens

Met behulp van een screen kunt u het gehele raamoppervlak afdekken. Een belangrijke eigenschap van de zonwering is dat u wel naar buiten kunt kijken, maar men niet bij u naar binnen kan kijken.

Rolluiken

RolluikenGeluid- en inbraakwerend, isolerend en zonwerend: need we say more? Een rolluik is een luxe zonwering die inzetbaar is op vele manieren, waardoor het rolluik het gehele jaar door gebruikt kan worden.

Recensies van onze klanten uit Beverwijk:

De mannen van Bonlite kwamen perfect hun afspraken na: ze stonden om 09.00 keurig op de stoep om de zonwering te leveren en monteren. Het plaatsen is vlot en professioneel verlopen.

Janine van der Craats uit Westerhout (Beverwijk)

Wij vinden het prettig om in de zomer lekker lang buiten te blijven zitten, vandaar dat we uitkwamen bij een terrasoverkapping. Wij zijn uitgebreid geadviseerd over de meest geschikte variant door Bonlite. Heel fijn!

Fam. Dijks uit Cerutzberglaan (Beverwijk)

Onze op maat gemaakte houten jaloezieën maken ons interieur helemaal af. En extra handig: ik bepaal zelf de zoninval in mijn woning waardoor het altijd aangenaam is.

Meneer Roet uit Wijkerbroek (Beverwijk)