St. Tropez 2023-07-13T11:33:01+00:00
Zonnescherm knikarmscherm St Tropez

Cassette knikarmscherm model St. Tropez

Het Zonnescherm St. Tropez van Verano is een cassette zonnescherm dat uitblinkt in veelzijdigheid. Dit zonnescherm kan worden gekoppeld, waardoor een framebreedte van wel 12 meter mogelijk is. Bij een gekoppeld zonnescherm kan het doek in twee delen worden verdeeld, met in het midden een doekrolafdichting, of het kan worden geleverd met een doek uit één stuk. Houd er rekening mee dat in het laatste geval het scherm via een autotransport bij u zal worden afgeleverd.

De cassette van het St. Tropez zonnescherm biedt uitstekende bescherming voor uw doek, waardoor het goed beschermd blijft tegen weersinvloeden en langer meegaat. Dit zonnescherm levert, net als de andere zonneschermen in de collectie, een perfecte bescherming tegen zonlicht, waardoor u kunt genieten van een comfortabele schaduwrijke plek.

Met het St. Tropez zonnescherm haalt u niet alleen functionaliteit en bescherming in huis, maar ook de mogelijkheid om grote buitenruimtes te voorzien van effectieve zonwering. Neem contact op met Verano voor meer informatie over de mogelijkheden en laat u adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Naar uw wensen gemaakt

Het Zonnescherm St. Tropez van Verano is vervaardigd van stevig aluminium, wat zorgt voor een lange levensduur. In combinatie met de betrouwbare Somfy buismotor kun je jarenlang zorgeloos genieten van je tuin. Als je vragen hebt over de uitvoering, afmetingen of doekkleuren, nodigen we je uit om langs te komen bij Bonlite. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte voor je op te stellen. Bij Bonlite vind je deskundig advies en een ruime keuze aan zonneschermen om aan al je wensen te voldoen.

 

Bekijk onze andere zonneschermen

Nova shade zonnescherm

Nova shade

Cassete

Uitval t/m 3,5 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch of handmatig

Salou

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch

Zonnescherm knikarmscherm Porto

Porto

Semi-cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch of handmatig