Alarmsysteem 2023-04-29T11:37:47+00:00

Draadloos alarm systeem

Veiligheid: Rookmelders in het alarmsysteem kunnen bij brand rolluiken openzetten en/of zelfs uw vluchtdeuren openen, verlichting aanzetten.

Comfort: Vergeet u ‘s morgens bij het verlaten van uw huis ook wel eens de verwarming lager te zetten, of brandt uw badkamerverlichting de hele dag voor niets. Dat hoeft met dit alarmsysteem niet meer, zet u uw huis op alarm dan kan de module uw verwarming lager zetten, uw rolluiken en/ of ramen worden gesloten en verlichting uitgezet worden.

Vrijheid: Bent u toch later thuis dan gepland, uw alarm zet alvast hier en daar een lamp aan, uw buitenverlichting aan, kortom dieven zullen nooit in de gaten hebben dat u er nog niet bent!

Doordacht: Gaat er iets mis bij uw wasmachine, een sensor waarschuwt u dat er waterlekkage is.

Makkelijk: Met smartphone, iPhone en/of Android of badge (sleutelhanger) te bedienen.

 

Doe het zelf: Ook zonder kennis eenvoudig zelf te monteren.

 

Bekijk onze andere slimhuis producten

Voordelen van een alarmsysteem

Een alarmsysteem kan een waardevolle toevoeging zijn aan de beveiliging van uw huis of bedrijf. Het biedt talloze voordelen, waaronder gemoedsrust, bescherming tegen inbraak en diefstal, en zelfs potentiële kostenbesparingen.

Een van de grootste voordelen van een alarmsysteem is de gemoedsrust die het biedt. U kunt rustig slapen wetende dat uw huis of bedrijf wordt bewaakt, zelfs als u er niet bent. Dit kan een enorme stressverlichting zijn en uw algemene levenskwaliteit verbeteren.

Een alarmsysteem biedt ook bescherming tegen inbraak en diefstal. De meeste systemen hebben bewegingsdetectoren en sensoren die onmiddellijk een alarm activeren als er ongeautoriseerde toegang is tot uw pand. Dit kan helpen om inbrekers af te schrikken en uw bezittingen te beschermen.

Daarnaast kunnen sommige verzekeringsmaatschappijen korting geven op de premies voor woning- en inboedelverzekeringen als er een alarmsysteem is geïnstalleerd. Dit kan op de lange termijn leiden tot besparingen op de kosten van uw verzekering.

Kortom, het hebben van een alarmsysteem biedt gemoedsrust, bescherming tegen inbraak en diefstal en kan zelfs helpen om kosten te besparen. Het is zeker de moeite waard om te overwegen bij het verbeteren van uw beveiligingsmaatregelen.

 

I.V.M. 

een project is de winkel aankomende vrijdag gesloten 

De winkel is zaterdag open van 10 t/m 16 uur