Smart choice NXT 2023-07-13T11:28:39+00:00
Luxaflex smart choice NXT zonnescherm

Smart choice NXT | Luxaflex®

De Smart Choice NXT is een knikarmscherm uit de Luxaflex Outdoor collectie dat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Dit scherm is voorzien van een compacte volledig gesloten cassette, waardoor het doek goed beschermd blijft wanneer het niet in gebruik is. De Smart Choice NXT maakt gebruik van twee zeer sterke knikarmen met gevulkaniseerd gevlochten staalband, waardoor het terrasscherm flexibel en duurzaam is.

Bij de Smart Choice NXT kun je kiezen uit een beperkte collectie van 20 doeken en 5 profielkleuren. Hierdoor kun je het scherm aanpassen aan je persoonlijke smaak en de stijl van je buitenruimte. Het scherm heeft een maximale breedte van 5 meter en een uitval van 3 meter, waardoor het geschikt is voor verschillende terrasafmetingen.

Met de Smart Choice NXT haal je een betrouwbaar knikarmscherm in huis dat niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische aanvulling vormt op je buitenomgeving. Of je nu op zoek bent naar schaduw op een zonnige dag of bescherming tegen lichte regen, dit scherm biedt je de gewenste flexibiliteit en comfort.

Ontdek de mogelijkheden van de Smart Choice NXT en laat je adviseren door Luxaflex Outdoor. Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het vinden van het perfecte knikarmscherm van Luxaflex dat past bij jouw behoeften en wensen.

Bekijk onze andere zonneschermen

Nova shade zonnescherm

Nova shade

Cassete

Uitval t/m 3,5 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch of handmatig

Salou

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch

Zonnescherm knikarmscherm Porto

Porto

Semi-cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch of handmatig

 

I.V.M. 

de vakantie tijd is de winkel

gesloten van 22 juli t/m zaterdag 6 augustus 

Per mail zijn wij beperkt bereikbaar in deze periode