Santander 2023-07-13T11:13:21+00:00
Zonnescherm Knikarmscherm Solaire

Santander zonnescherm

Het Santander zonnescherm is een van de meest luxueuze opties in het assortiment van Verano®. Dit knikarmscherm straalt elegantie uit met zijn rechthoekige cassette, waarvan de zijkappen onzichtbaar zijn bevestigd voor een stijlvolle afwerking.

Een bijzondere eigenschap van het Santander zonnescherm is de afloop in de bovenbak. Deze slimme ontwerpoplossing zorgt ervoor dat er geen lekstrepen ontstaan wanneer het scherm wordt ingetrokken na een regenbui. Hierdoor blijft het doek van het zonnescherm schoon en behoudt het zijn mooie uitstraling.

Naast zijn esthetische kenmerken biedt het Santander zonnescherm ook uitstekende functionaliteit. Het is een robuust en duurzaam scherm dat bescherming biedt tegen zonlicht en warmte, waardoor je comfortabel kunt genieten van je buitenruimte.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig zonnescherm met een luxueuze uitstraling en doordachte details, dan is het Santander zonnescherm een uitstekende keuze. Laat je adviseren door Verano® over de vele mogelijkheden op het gebied van maatvoering, kleuren en bediening, en creëer de perfecte zonwering voor jouw behoeften en smaak.

Bekijk onze andere zonneschermen

Nova shade zonnescherm

Nova shade

Cassete

Uitval t/m 3,5 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch of handmatig

Luxaflex smart choice NXT zonnescherm

Smart choice NXT

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 5 meter

Elektrisch of handmatig

Salou

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch

 

I.V.M. 

de vakantie tijd is de winkel

gesloten van 22 juli t/m zaterdag 6 augustus 

Per mail zijn wij beperkt bereikbaar in deze periode