Salou 2023-07-13T11:10:17+00:00

Salou Zonnescherm

Zonnescherm Salou van Verano biedt volledige bescherming tegen vuil en weersinvloeden, dankzij het zonwerende doek dat volledig is opgesloten in de cassette. Dit zorgt ervoor dat het doek goed beschermd blijft en langer meegaat.

 

Het scherm is niet alleen ontworpen om schaduw te bieden, maar ook om optimale bescherming te bieden tegen zonlicht en warmte. Hierdoor blijft je terras aangenaam koel, maar ook je woning profiteert van de verkoelende eigenschappen van het zonnescherm. Dit kan helpen om de temperatuur binnen comfortabel te houden en te voorkomen dat het te warm wordt, vooral op zonnige dagen.

 

Met Zonnescherm Salou kun je dus genieten van een aangename schaduwrijke plek buiten, terwijl je tegelijkertijd beschermd wordt tegen schadelijke UV-stralen en overmatige hitte. Het scherm is een praktische en stijlvolle toevoeging aan je buitenruimte, waardoor je comfortabel kunt ontspannen, zelfs op de warmste dagen van het jaar.

Volledig instelbaar

Met het zonnescherm Salou heb je volledige controle over de hellingshoek, zodat je altijd kunt genieten van de ideale doorloophoogte voor jou en je gezin. Je kunt het scherm aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en comfort.

Dit zonnescherm biedt de mogelijkheid om een aangename sfeer te creëren in je tuin en op je terras. Bij Bonlite staan we klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden op het gebied van maatvoering, uitvoering en doekkleuren voor het zonnescherm Salou. We helpen je graag om de perfecte keuzes te maken die passen bij jouw stijl en behoeften. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek de vele mogelijkheden van zonnescherm Salou.

Bekijk onze andere zonneschermen

Nova shade

Cassete

Uitval t/m 3,5 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch of handmatig

Luxaflex smart choice NXT zonnescherm

Smart choice NXT

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 5 meter

Elektrisch of handmatig

Zonnescherm Knikarmscherm Solaire

Santander

Cassette

Uitval t/m 4 meter

Breedte t/m 7 meter

Elektrisch