Rhodos 2019-09-27T08:29:19+00:00

Standaard knikarmscherm model Rhodos

Standaard zonnescherm

Zonnescherm Rhodos is een standaard zonnescherm. Prijstechnisch een interessant zonnescherm, welke qua look wel gedateerd is. Doordat de voorlijst niet tegen de kap sluit en de onderkant nog open is, beschermt dit scherm het doek wel een stuk  minder dan bij de semi of cassette schermen. 

Geef dit scherm uw eigen look

Knikarmscherm Rhodos is door zijn vele frame kleuren volledig aan te passen aan uw woning. Daarnaast kunt u uit de standaard doekcollectie een mooi scherm samenstellen. tegen meerprijs zijn ook alle doeken van Swela of Dickson constant mogelijk. Heb je vragen over de uitvoering, maatvoeringen of doek kleuren? Kom dan langs bij Bonlite, wij beantwoorden uw vragen en maken een vrijblijvende offerte.

I.V.M de extreme drukte houden wij de winkel op afspraak open , dit is alleen voor de middag mogelijk

Levertijden voor buitenzonwering zitten nu VANAF 10 weken , maximale levertijd is niet meer te vertellen.

Opmeet afspraken zitten voor de maand Mei en JUNI al VOLLEDIG VOL

Om met ons in contact te komen vraag ik u zo veel mogelijk via de mail te doen, ik probeer hier binnen 5 dagen op te reageren.

Ondank het feit dat wij gelukkig zijn met de buitengewone vraag naar zonwering, doet het ons wel pijn niet meer de snelle service te kunnen verlenen zoals wij deze graag willen aanbieden.

met dank voor uw begrip

Het Bonlite team