Rhodos 2023-07-13T11:06:25+00:00

Rhodos Zonnescherm

Het Zonnescherm Rhodos is een standaard zonnescherm dat u een betaalbare optie biedt voor zonwering. Hoewel het scherm qua uiterlijk misschien wat gedateerd is, blijft het een interessante keuze vanuit prijsoogpunt. Het ontwerp van de Rhodos heeft echter enkele beperkingen wat betreft bescherming.

In tegenstelling tot semi-cassette of cassette schermen, sluit de voorlijst van de Rhodos niet strak tegen de kap en blijft de onderkant open. Hierdoor biedt dit scherm minder bescherming voor het doek tegen weersinvloeden. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen als u op zoek bent naar een zonnescherm dat optimale bescherming biedt.

Desalniettemin kan het Zonnescherm Rhodos nog steeds voldoen aan uw basisbehoeften op het gebied van zonwering en schaduw. Het is een functioneel scherm dat u beschermt tegen direct zonlicht en u een comfortabele buitenruimte biedt.

Houd er rekening mee dat het uiterlijk van het scherm misschien niet zo modern is als andere opties op de markt. Als prijs een belangrijke factor is en u niet al te veel waarde hecht aan het esthetische aspect, kan de Rhodos een geschikte keuze zijn.

Geef dit scherm uw eigen look

Knikarmscherm Rhodos biedt een breed scala aan framekleuren, waardoor het volledig kan worden aangepast aan uw woning. U kunt ook kiezen uit de standaard doekcollectie om een mooi scherm samen te stellen. Tegen een meerprijs zijn ook alle doeken van Swela of Dickson beschikbaar. Bij Bonlite beantwoorden we graag uw vragen over de uitvoering, afmetingen en doekkleuren. Kom gerust langs voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte knikarmscherm dat aan al uw wensen voldoet.

Bekijk onze andere zonneschermen

Nova shade zonnescherm

Nova shade

Cassete

Uitval t/m 3,5 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch of handmatig

Luxaflex smart choice NXT zonnescherm

Smart choice NXT

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 5 meter

Elektrisch of handmatig

Salou

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch