Porto 2023-07-13T11:03:06+00:00

Porto zonnescherm

Het zonnescherm Porto is een semi-cassette zonnescherm dat is ontworpen met functionaliteit en duurzaamheid in gedachten. Dankzij de semi-cassette oplossing blijft het zonwerende doek, wanneer het scherm gesloten is, grotendeels verborgen en daardoor goed beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Met de Porto haalt u niet alleen een esthetisch aantrekkelijk zonnescherm in huis, maar ook een betrouwbare bescherming tegen de felle zonnestralen.

De Porto zonnescherm collectie staat bekend om zijn uitstekende zonwerende eigenschappen. Of het nu gaat om een zonnige zomerdag of een middag met een laagstaande zon, dit scherm biedt de perfecte bescherming tegen hinderlijk zonlicht. Geniet van een aangename schaduwrijke plek in uw tuin of op uw terras, terwijl u tegelijkertijd beschermd wordt tegen schadelijke UV-stralen.

Met zijn stevige constructie en hoogwaardige materialen is de Porto ontworpen om lang mee te gaan. Het zonnescherm is eenvoudig te bedienen en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Kies voor de Porto en ervaar de ideale combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en bescherming tegen de zon.

Maatwerk is de standaard

Laat zonnescherm Porto altijd naar jouw wens instellen zodat het zonnescherm volledig in harmonie is met jouw terras en de ideale doorloop hoogte wordt bereikt. Heb je vragen over de uitvoering, maatvoeringen of doek kleuren? Kom dan langs bij Bonlite, wij beantwoorden uw vragen en maken een vrijblijvende offerte.

 

 

Bekijk onze andere zonneschermen

Nova shade zonnescherm

Nova shade

Cassete

Uitval t/m 3,5 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch of handmatig

Luxaflex smart choice NXT zonnescherm

Smart choice NXT

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 5 meter

Elektrisch of handmatig

Salou

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch