Luxaflex Nova Shade 2023-04-29T16:03:00+00:00
Nova shade zonnescherm

Luxaflex knikarmscherm model Nova Shade

Het Luxaflex Nova Shade zonnescherm is een elegante en praktische oplossing voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig zonnescherm met een slanke vormgeving. Het scherm is ontworpen met oog voor detail en afwerking, waardoor het er niet alleen mooi uitziet, maar ook zeer functioneel is.

Het scherm is gemakkelijk te monteren dankzij de slechts twee montagepunten. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte installatie, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen van uw nieuwe zonnescherm. Met een maximale breedte van zes meter en een maximale uitval van vier meter biedt het terrasscherm voldoende zonwering voor dagelijks en intensief gebruik. Dit maakt het scherm ideaal voor gebruik op uw terras, in uw tuin of op uw balkon.

Een van de grootste voordelen van de Luxaflex Nova Shade is de maximale hellingshoek van 60 graden. Dit maakt het scherm ook ideaal voor op het balkon, omdat het scherm de zonnestralen kan tegenhouden, zelfs als de zon laag aan de hemel staat. Bovendien kan het scherm worden gemonteerd aan zowel de wand als aan het plafond met dezelfde steunen. Dit zorgt voor een nog grotere flexibiliteit en maakt het mogelijk om het scherm te installeren op de manier die het beste past bij uw specifieke situatie.

Al met al is het Luxaflex Nova Shade zonnescherm een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en functionele zonwering. Met zijn slanke vormgeving, eenvoudige installatie en flexibele montageopties, biedt dit scherm alles wat u nodig heeft om te genieten van een aangename en schaduwrijke buitenruimte.

Bekijk onze andere zonneschermen

Luxaflex smart choice NXT zonnescherm

Smart choice NXT

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 5 meter

Elektrisch of handmatig

Salou

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch

Luxaflex Fiora Grande

Flora grande

Cassette

Uitval t/m 3,5 meter

Breedte t/m 12 meter

Elektrisch