Ipanema 2023-04-29T15:56:09+00:00

Cassette knikarmscherm model IPANEMA

Het perfecte plaatje. Cassette knikarm zonnescherm model Ipanema van Verano is het meest verkochte zonnescherm in de collectie. Het zonwerende doek zit volledig beschermd in de cassette, tevens is de doekrol volledig verborgen in de cassette. Dit scherm zorgt voor schaduw en optimale bescherming tegen zonlicht en warmt. Zo houdt je het terras, maar ook je woning heerlijk koel!

De Verano Ipanema wordt standaard elektrisch aangedreven door een Somfy motor en is te bedienen met een wandschakelaar, afstandsbediening, smartphone of tablet. Naast de keuze uit ruim 400 kleuren en patronen voor het zonneschermdoek is de omkasting leverbaar in vier standaard kleuren. Tegen een meerprijs is deze in de gewenste RAL-kleur te spuiten. Andere aanvullende opties zijn: windautomaat, zonnecel, LED-verlichting en/of plafondmontage.

Voor alle situatie’s toepasbaar

Het zonnescherm Ipanema kan niet alleen aan de muur maar ook aan het plafond gemonteerd worden.

Daarnaast kun je de hellingshoek zo laten instellen dat deze jouw gewenste doorloop hoogte heeft en de stand van de zon goed weert.

Ultieme luxe creëer je met de geïntegreerde verlichting: geniet extra van lange zomeravonden met familie en vrienden! benieuwd? Laat u bij ons voorlichten.

Bekijk onze andere zonneschermen

Nova shade zonnescherm

Nova shade

Cassete

Uitval t/m 3,5 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch of handmatig

Salou

Cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch

Zonnescherm knikarmscherm Porto

Porto

Semi-cassette

Uitval t/m 3 meter

Breedte t/m 6 meter

Elektrisch of handmatig