Zonwering Velserbroek 2023-01-02T12:16:57+00:00

Zonwering Velserbroek

Met de zonwering in Velserbroek bepaalt u zelf de lichtinval in uw woning. Extra handig zijn de elektrische zonneschermen die u vanuit uw luie stoel kunt bedienen met een afstandsbediening. Ideaal wanneer u eventjes behoefte heeft aan schaduw of wanneer u de zonnestralen wilt vermijden om het wat koeler te maken in huis of om ervoor te zorgen dat uw meubels niet verkleuren.

  • Werkzaam in de Randstad: wij plaatsen en monteren zonwering op locatie
  • CE-gemarkeerde producten: onze zonwering voldoet aan de Europese normen
  • Trots Romazo lid: wij zijn één van de vakhandelaren in de zonweringsbranche
  • Showroom aanwezig: bekijk onze zonwering in onze showroom van 110 m²

Binnen- en buitenzonwering kopen

Of u nu op zoek bent naar stijlvolle plisségordijnen of een mooie terrasoverkapping: in ons assortiment vindt u binnen- en buitenzonwering. Om u een duidelijk beeld te geven van de verschillende mogelijkheden hebben wij de opties voor u uitgelicht:

Binnen zonwering in Velserbroek

Jaloezieën

De op maat gemaakte jaloezieën weerkaatsen de zon, waardoor het binnen lekker koel blijft. Met meer dan 200 kleuren zit er ongetwijfeld een geschikt exemplaar voor u bij.

Rolgordijnen

Een rolgordijn verduistert uw kamer perfect. Wanneer u niet een gehele donkere badkamer of slaapkamer wilt, kunt u ook voor half-verduisterende rolgordijnen kiezen. Om ervoor te zorgen dat het rolgordijn aansluit bij uw raam maken wij de zonwering voor u op maat.

Buiten zonwering in Heemskerk

Zonnescherm

Zonnescherm

Met een zonnescherm kunt u uw woning eenvoudig beschermen tegen de zon. Voor een hoog comfort hebben wij elektrische schermen, maar ook de handmatige schermen vindt u in ons assortiment zonwering.

Markiezen

Het is een all time favorite: de markies. Bescherm uw woning tegen zonnestralen en voorkom tegelijkertijd inkijk. Doordat de markies ook aan de zijkant is afgedekt, wordt uw huis optimaal beschermd.

Avézolette

Avézolette
Speciaal voor gebouwen met hoge ramen hebben wij avézolettes. Dankzij het unieke ontwerp van de zonwering wordt het gehele raam beschermd tegen de zon.

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Lekker barbecueën in de zomer of genieten van een zwoel haardvuur gedurende de koudere dagen: met de terrasoverkapping kunt u lekker lang buiten zitten. Daarnaast beschermt de overkapping ook tegen regen en zonnestralen.

Screens

Screens

Lekker naar buiten kijken zonder dat men bij u naar binnen kan kijken: wie wil dat nu niet? Met een screen dekt u het gehele raam af, waardoor ook de zon wordt tegengehouden.

Rolluiken

RolluikenRolluikenZonwerend, isolerend en geluid- en inbraak werend: het rolluik is multifunctioneel en komt het hele jaar door goed van pas. Bekijk in onze showroom de verschillende mogelijkheden of vraag meer informatie betreft de zonwering.

Recensies uit Velserbroek

Ik ben zeer tevreden over de geplaatste markiezen. Goede prijs en vriendelijke communicatie vanuit Bonlite. Daarnaast hebben ze de markiezen ook nog eens keurig gemonteerd.

Erik Hartman (Velserbroek)

Al met al zeer tevreden. De jaloezieën werden snel en vakkundig gemonteerd en de levering was zeer snel. Top service!

Mevrouw van Huenestein (Velserbroek)

Professionele medewerkers die hun klanten uitgebreid ten woord staan. Zelfs over mijn montagevragen deden zij niet moeilijk en gaven mij hier uitgebreid antwoord op.

Nadal van den Berg (Velserbroek)