Zonwering Heemskerk 2023-01-02T12:18:04+00:00

Zonwering Heemskerk

Met zonwering in Heemskerk beschermt u uw woning tegen de warmte en de felle zonnestralen. Onze binnen- of buitenzonwering is ideaal in de zomermaanden wanneer u uw woning koel wilt houden. Om u een optimale service te bieden, leveren en monteren wij onze A-kwaliteit zonwering in Heemskerk. Ook kunnen wij bij u langs komen om de ramen op te meten.

  • Werkzaam in de Randstad: wij komen bij u op locatie om de zonwering te plaatsen
  • CE-gemarkeerde producten: onze zonwering voldoet aan de Europese normen
  • Trots Romazo lid: wij behoren tot de vakhandelaren in de zonweringsbranche
  • Showroom aanwezig: bekijk de zonwering in onze showroom van 110 m²

Binnen- en buitenzonwering kopen

U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenzonwering. Om u een duidelijk beeld te geven van de opties die wij bieden, hebben wij de verschillende soorten zonwering voor u uitgelicht:

Binnen zonwering in Heemskerk

Jaloezieën

Met behulp van houten jaloezieën of aluminiumjaloezieën bepaalt u snel en eenvoudig het lichtinval in uw woning. Daarnaast zorgen de jaloezieën voor een strakke, maar tegelijkertijd sfeervolle uitstraling in uw huis.

Rolgordijnen

Met behulp van een rolgordijn vermijdt u de felle zon of inkijk in uw woning. Dankzij de verschillende soorten stoffen en kleuren kunt u het rolgordijn matchen bij uw inrichting.

Buiten zonwering in Heemskerk

Zonnescherm

Zonnescherm

Met een zonnescherm kunt u uw woning eenvoudig beschermen tegen de zon. Voor een hoog comfort hebben wij elektrische schermen, maar ook de handmatige schermen vindt u in ons assortiment zonwering.

Markiezen

In bijna iedere straat zien we hem verschijnen: de markies. De woning is met behulp van deze soort zonwering goed beschermd tegen de zon. Daarnaast zijn de markiezen ook aan de zijkant afgedekt, waardoor inkijk verminderd wordt.

Avézolette

Avézolette
Indien uw woning of bedrijfsgebouw hoge ramen heeft, raden wij aan om avézolettes te installeren. Op deze manier houdt u uw woning koel en heeft u geen last van de zon.

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping kunt u in de zomer lekker lang buiten zitten. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet naar binnen te vluchten wanneer er een onverwachts buitje uit de lucht komt vallen.

Screens

Screens

Een opvallend kenmerk van een screen is het feit dat u wel naar buiten kunt kijken, maar dat men niet bij u naar binnen kan kijken. Daarnaast dekt u met behulp van een screen het gehele raam af.

Rolluiken

RolluikenHet rolluik kan het hele jaar door overal voor gebruikt worden, dankzij de zonwerende, isolerende en geluid- en inbraakwerende functie van de zonwering. Kortom: het rolluik is multifunctioneel.

Recensies uit Heemskerk

Het personeel was erg vriendelijk en hielp mij geduldig bij mijn wensen. Vervolgens hebben ze de ramen bij mij thuis opgemeten en later de markiezen geplaatst.

Dré van der Berg (Heemskerk)

Het personeel geeft zeer deskundig advies en denkt goed mee over de mogelijkheden. Voor zonwering raad ik Bonlite zeker aan!

Mevrouw Mastenbroek (Heemskerk)

De rolluiken werden keurig op de afgesproken dag gemonteerd. Daarnaast namen de monteurs hun rommel mee, wat erg netjes was. Super service!

Marjet Haasjes (Heemskerk)